Uitleen & Verhuurartikelen

Home > Uitleen & Verhuurartikelen

Hulp nodig?

06 23 86 88 66

Hulpmiddelen lenen of huren

Heeft u tijdelijk behoefte aan een hulpmiddel vanwege herstel na een operatie, een blessure of ziekte? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij werken samen met Kersten Hulpmiddelen om hulpmiddelen uit te lenen voor kortdurende periodes.

Kosteloos en direct beschikbaar lenen

Via uw zorgverzekering kunt u diverse hulpmiddelen voor tijdelijk gebruik kosteloos lenen. De meeste hulpmiddelen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het maakt niet uit welke zorgverzekeraar u heeft; Kersten Hulpmiddelen heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en regelt alles keurig voor u.

U kunt de benodigde hulpmiddelen meteen ophalen in onze winkel; we staan klaar om u te adviseren. Elektrische hoog/laagbedden worden bij u thuis bezorgd en geplaatst. Is een hulpmiddel te groot voor uw auto of kunt u niet naar onze winkel komen? Dan kunnen de hulpmiddelen tegen betaling van transportkosten door ons bij u thuis worden bezorgd en weer worden opgehaald. Enkele voorbeelden van producten die onder de uitleen vallen zijn:

Loophulpmiddelen zoals krukken een looprek of een rollator worden niet gedekt door de basisverzekering. Deze kunnen echter voor een kleine vergoeding per dag of wekelijks worden gehuurd. Ook daarvoor bent u van harte welkom.

Altijd welkom voor advies

Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze winkel. Wij staan voor u klaar om te helpen!